1 mijë e 350 gra shërbejnë në Policinë e Kosovës

HomeLajme

1 mijë e 350 gra shërbejnë në Policinë e Kosovës

Policia e Kosovës dje ka shënuar 23-vjetorin e themelimit të saj. Ky institucion numëron rreth nëntëmijë punonjës, prej tyre 15 për qind, apo 1350, janë gra. Të njëjtën shifër mbajnë edhe minoritetet, ka thënë policia në një përgjigje për Klankosova.tv Nga totali, tetëmijë janë zyrtarë të uniformuar dhe rreth njëmijë janë staf civil.

E dhimbshme: Ndahet nga jeta në moshen 28 vjeçare i riu nga Gjilani, Enson Murati
Bizneset shqiptare nga Cyrihu dhurojnë mbi 100 mijë euro për Fondin e FSK-së
Sot pritet të lehtësohen masat, hiqet ora policore

Policia e Kosovës dje ka shënuar 23-vjetorin e themelimit të saj.

Ky institucion numëron rreth nëntëmijë punonjës, prej tyre 15 për qind, apo 1350, janë gra. Të njëjtën shifër mbajnë edhe minoritetet, ka thënë policia në një përgjigje për Klankosova.tv

Nga totali, tetëmijë janë zyrtarë të uniformuar dhe rreth njëmijë janë staf civil.