1 mijë e 631 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

HomeLajme

1 mijë e 631 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 631 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundi në vendin tonë. Gjatë kësaj periudhe, kanë ndodhur 13 aksidente me të lënduar dhe 26 me dëme materiale. Ndryshe, në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 15 janë dërguar në mbajtje.

Ekzekutohen pagesat për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19
S’ka të ndalur: Në valën e shtrenjtimeve, rritet edhe çmimi i ujit në Kosovë
Sveçla: Vendimi për targat është legjitim

1 mijë e 631 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundi në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe, kanë ndodhur 13 aksidente me të lënduar dhe 26 me dëme materiale.

Ndryshe, në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 15 janë dërguar në mbajtje.