1 mijë e 962 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

HomeLajme

1 mijë e 962 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 962 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë. Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente më të lënduar dhe 29 me dëme materiale, përcjell Klankosova.tv. Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 32 persona dhe 22 janë dërguar në mbajtje.

1 mijë e 962 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente më të lënduar dhe 29 me dëme materiale, përcjell Klankosova.tv.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 32 persona dhe 22 janë dërguar në mbajtje.