13 aktakuza të ngritura kundër 14 personave, shumica për posedim të narkotikëve

HomeLajme

13 aktakuza të ngritura kundër 14 personave, shumica për posedim të narkotikëve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, si dhe ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza ku

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, si dhe ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, një (1) person për shkak të veprës penale “Dhunimi“.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër dy(2) personave për veprën penale “Sulmi”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e rëndë”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e pyllit”
Dy (2) aktakuza kundër dy(2) personave për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”
Tri ( 3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ndërtimi pa leje”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “falsifikimi i dokumenteve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”.