Policia në Gjilan shpërndan mirënjohje për Policet e dalluar gjatë vitit 2021, Gentian Nevzati shpallet Polici me më së shumti raste

HomeLajme

Policia në Gjilan shpërndan mirënjohje për Policet e dalluar gjatë vitit 2021, Gentian Nevzati shpallet Polici me më së shumti raste

Policia në Gjilan shpërndan mirënjohje për Policet e dalluar gjatë vitit 2021, Gentian Nevzati shpallet Polici me më së shumti raste Sot Komandanti

LAJMI I FUNDIT/ Coronavirusi i merr jetën 31 vjeçares nga Gjilani
Gjilan/ Vetura e motoçikleta përplasen, një person lëndohet
Kosova i jep Danimarkës burgun e Gjilanit për 10 vjet

Policia në Gjilan shpërndan mirënjohje për Policet e dalluar gjatë vitit 2021, Gentian Nevzati shpallet Polici me më së shumti raste

Sot Komandanti i Stacionit Policor në Gjilan Major Agim Lipovica ka ndarë mirënjohje për policët e dalluar në vitin 2021.

Në këtë takim kanë marr pjesë Drejtori Rajonal Kolonel Agron Rukiqi, Nënkolonel Shaban Azizi, Major Avni Uruqi dhe Komandanti i Stacionit Policor në Gjilan Major Agim Lipovica.

Mirënjohje për rezultatin e treguar për vitin 2021 si Polici me më së shumti raste e shënime zyrtare në Stacionin Policor në Gjilan ka marr Gentian Nevzati.

Ndërsa mirënjohje u shpërndan edhe për ekipin e urdhëresave, njësitin e biciklistave dhe polic tjerë të dalluar për vitin 2021 shkruan Radio Star.