Një ngritje e çmimeve, përveç në markete është vërejtur edhe tek shërbimet e gastronomisë ku vërehet se një ujë i thjeshtë çmimi i së cilit është 1.20 euro

HomeLajme

Një ngritje e çmimeve, përveç në markete është vërejtur edhe tek shërbimet e gastronomisë ku vërehet se një ujë i thjeshtë çmimi i së cilit është 1.20 euro

Ngritja e çmimeve të produkteve vendore në Kosovë, ka moblizuar qytetarët që të reagojnë kundër ngritjes enorme të çmimeve së produkteve elemantare, d

Lajm i rëndësishëm për njohjen e patentë shoferëve shqiptarë në Gjermani
Gjilanasi Afrim Myrtaj heroi i gjallë i kombit, i goditur me mbi 11 plumba në trup
Zjarri në një shtëpi në Ujz të Gjakovës, dyshohet për dy fëmijë të vdekur

Ngritja e çmimeve të produkteve vendore në Kosovë, ka moblizuar qytetarët që të reagojnë kundër ngritjes enorme të çmimeve së produkteve elemantare, duke përfshirë vajin, sheqerin, ujin dhe produkte tjera.

Megjithatë, një ngritje e çmimeve, përveç në markete është vërejtur edhe tek shërbimet e gastronomisë, ku vërehet se një ujë i thjeshtë, në një lokal në Prishtinë, çmimi i së cilit është 1.20 euro.

Në të kaluarën, një ujë i thjesht kushtonte 1 apo mbi 1 euro.

E, për një ngritje të çmimeve të shërbimeve të gastronomisë është paralajmëruar nga kjo shoqatë, ku një kafe makiato mundet të kushtojë deri në 1 euro e 50 cent.

Vlen të përmendet se çmimi i kafesë u ngrit në periudhën kur gastronomët kishin TVSH-në 8%.