Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë të ditur që inspekcioni i kësaj komune i ka dënuar me nga 700 euro dy thertoret të cilat i hudhën mbetjet e kafshëve në lumë

HomeLajme

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë të ditur që inspekcioni i kësaj komune i ka dënuar me nga 700 euro dy thertoret të cilat i hudhën mbetjet e kafshëve në lumë

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë të ditur që inspekcioni i kësaj komune i ka dënuar me nga 700 euro dy thertoret të cilat i hudhën mbetjet e

Zelensky: I mbijetuam një nate që do të mund t’i jepte fund historisë së Evropës
Lutfi Haziri: Faleminderit Rruga e Prishtinës për mbështetjen në rikthimin e madh të LDK-së
Komuna e Gjilanit s’e ndalë ndriçimin e rrugëve as ditën – FOTO

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë të ditur që inspekcioni i kësaj komune i ka dënuar me nga 700 euro dy thertoret të cilat i hudhën mbetjet e kafshëve në lumë.

Gjatë 24 orëve të fundit nga drejtoria e Inspekcionit, pas inspektimeve në terren dhe sigurimit të dëshmive nga palët ankuese, janë shqiptuar gjobat konform Rregullores Komunale pasi që është konstatuar ndotja e lumenjve me gjak dhe mbetje fundrrinore, e cila është bërë gjatë trajtimit të ujërave të impianteve të dy therrtoreve në afërsi”, ka shkruar ai.

Hyseni u ka bërë thirrje qytetarëve dhe bizneseve që të shtojnë kujdesin ndaj ambientit.