Nëndetëse luksoze elektrike e dizajnuar për ahengje në ujë

HomeLajme

Nëndetëse luksoze elektrike e dizajnuar për ahengje në ujë

Kompania U-Boat Worx që merret me prodhimin e nëndetëseve private, ka prezantuar modelin e ri. Fjala është për modelin UWEP, përkatësisht Under Wat

Kompania U-Boat Worx që merret me prodhimin e nëndetëseve private, ka prezantuar modelin e ri.

Fjala është për modelin UWEP, përkatësisht Under Water Entertainment Platform, që është 35 metra e gjatë, 7.62 e gjerë dhe 7 e lartë, kështu kjo nëndetëse mund të përdoret edhe për organizim ahengjesh, transmeton Telegrafi.

Bateria ka një qëndrueshmëri prej 18 orëve me vetëm një mbushje, kurse nëndetësja lëviz me shpejtësi prej 5 kilometra në orë në një thellë prej 200 metrave.

Në raste emergjente aty gjendet edhe sistemi rezervë që mund të aktivizohet sipas nevojës, dhe përkrah sistemet kyçe në një periudhë prej 96 orëve – pra deri sa të arrijnë ekipet e shpëtimit.

Nëndetësja ka 14 dritare nga 4.6 metra që mysafirëve u mundëson pamje në thellësi të mëdha të detit. Gjithashtu është e pajisur me drita të mëdha.

E kur nuk është nën ujë, nëndetësja mund të shërbej si sallon ku njerëzit mund të shoqërohen dhe argëtohen në rrezet e diellit.