Egzona dhe Gentrit Leka publikojnë këngën e re (VIDEO)

HomeShowbiz

Egzona dhe Gentrit Leka publikojnë këngën e re (VIDEO)

Qifti nga Gjilani Egzona dhe Gentriti Leka kanë publikuar këngën e tyre më të re Shpirti im Binjak. Kënga e publikuar nga qifti Leka është punuar nga një grup i profesionistëve. Muziken e ka bërë Petrit Vullakni, tekstin Loco, ndërsa për pjesen vizuele është përkujdesur Mproduction.    

Qifti nga Gjilani Egzona dhe Gentriti Leka kanë publikuar këngën e tyre më të re Shpirti im Binjak.

Kënga e publikuar nga qifti Leka është punuar nga një grup i profesionistëve.

Muziken e ka bërë Petrit Vullakni, tekstin Loco, ndërsa për pjesen vizuele është përkujdesur Mproduction.