5 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Gjilanit

HomeShëndeti

5 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Gjilanit

Në qytetin e Gjilanit aktualisht janë duke u trajtuar 5 pacientë të infektuar me koronavirus. Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka

Tri raste të reja me coronavirus sot në Kosovë
Infektologu paralajmëron rritje të numrit të rasteve me COVID-19 në Kosovë
Zemaj fajëson qeverinë për rritjen e rasteve: Ministri dhe kryeministri u thanë njerëzve se nuk kishte më virus

Në qytetin e Gjilanit aktualisht janë duke u trajtuar 5 pacientë të infektuar me koronavirus.

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 55 pacientë me COVID-19 janë në trajtim mjekësor.

Klinika Infektive, 20 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi
Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 1 paciente
Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje
Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast
Spitali i Gjakovës, 10 pacientë
Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Pejës, 9 pacientë
Spitali i Gjilanit, 5 pacientë