5700 euro ‘bileta’ për të kryer Haxhin në Arabi Saudite

HomeLajme

5700 euro ‘bileta’ për të kryer Haxhin në Arabi Saudite

Në vitin 2019-të, çmimi për të kryer njërin nga obligimet e Islamit, Haxhin, ishte 4 mijë e 150 euro, ndërsa këtë vit, haxhinjët do të detyrohen të pa

Policia kufitare në Vërmicë kap mat të kërkuarin nga Gjykata në Gjilan
KQZ tregon kur do të shpallen rezultatet përfundimtare
Qendron Kastrati thotë se po përgatit padi ndaj ministrit Hekuran Murati

Në vitin 2019-të, çmimi për të kryer njërin nga obligimet e Islamit, Haxhin, ishte 4 mijë e 150 euro, ndërsa këtë vit, haxhinjët do të detyrohen të paguajnë 5 mijë e 700, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas njoftimit të Bashkësisë Islame të Kosovës, aranzhmani i cili kushton 5,700 euro, në pako përfshinë: transportin ajror vajtje – ardhje, akomodimin në hotel, ushqimin (mëngjesin dhe darkën), therjën e Kurbanit dhe disa procedura tjera të nevojshme gjatë kryerjes së këtij rituali.

Kushtet e nevojshme për marrjen e vizës: pasaporta e Republikës së Kosovës (vlefshmëria e pasaportës mbi 6 muaj), dy fotografi të formatit të pasaportës, fletëpagesa e aranzhamnit të haxhit, vërtetimi i vaksinimit anti-COVID-19, testi PCR negativ (72 orë para hyrjes në Arabi Saudite).

No photo description available.