60 euro është dënimi për shoferin shqiptar që nuk kishte vendosur stikers veturës me targa serbe

HomeLajme

60 euro është dënimi për shoferin shqiptar që nuk kishte vendosur stikers veturës me targa serbe

Policia e Kosovës ka njoftuar se është shqiptuar gjobë ndaj një shoferi me targa të Serbisë, i cili nuk e kishte të vendosur letrën ngjitëse në targa.

Policia e Kosovës ka njoftuar se është shqiptuar gjobë ndaj një shoferi me targa të Serbisë, i cili nuk e kishte të vendosur letrën ngjitëse në targa.

I njëjti është dënuar me 60 euro gjobë nga Policia e Kosovës.

Falë bashkëpunimit mes policisë dhe qytetarëve-mediave, identifikohet vetura me targa të Serbisë që nuk vendos stikersa në targa. Policia pasi lokalizon veturën, drejtuesit të saj i shqipton gjobën përkatëse. Policia edhe një herë falënderon të gjithë ata që bashkëpunojnë me policinë, duke ofruar të dhëna për raste të kundërvajtjeve, por jo vetëm”, thuhet në njoftimin e policisë.

/GazetaSinjali/