A po respektohet Ligji për Duhanin?

HomeLajme

A po respektohet Ligji për Duhanin?

Zbatimi i Ligjit për duhanin paraqet një rëndësi të veçantë jo vetëm për mbrojtjen e shëndetit të popullatës së Kosovës, por edhe për të dëshmuar se K

Kurti, Hyseni e Çeku shkojnë sot në Zhegër
MSh tregon kur pritet rishqyrtimi i masave antiCOVID në Kosovë
Rashiti: PDK do të ketë përfaqësim meritor me kuadro profesionale që do t`i shërbejnë më së miri qytetarit të Gjilanit

Zbatimi i Ligjit për duhanin paraqet një rëndësi të veçantë jo vetëm për mbrojtjen e shëndetit të popullatës së Kosovës, por edhe për të dëshmuar se Kosova është një vend ku respektohet ligji dhe se kultura qytetarëve të saj është pjesë e trendëve kulturore të vendeve të BE-së dhe rajonit.

Në Kosovë nuk po respektohet Ligji për Ndalimin e Pirjes së Duhanit.