Aftësia e veçantë e 51 vjeçarit nga Vitia, gjen burimin e ujit me dy tela

HomeLajme

Aftësia e veçantë e 51 vjeçarit nga Vitia, gjen burimin e ujit me dy tela

Të shpeshta janë vizitat e tij pranë puseve. Kjo për shkak se Sherif Doberjanca nga komuna e Vitisë, ka një energji natyrore për ta bërë zbulim

Të shpeshta janë vizitat e tij pranë puseve.

Kjo për shkak se Sherif Doberjanca nga komuna e Vitisë, ka një energji natyrore për ta bërë zbulimin dhe gjetur vendin adekuat se ku duhet të hapet pusi.

Për emisionin “Natë Vere” në T7, ai thotë se këtë dhunti e kishte kuptuar që në vitet e para luftës.

Po ashtu 51 vjeçari për “Natë Vere” thotë se deri më sot ka bërë hapjen e mijëra puseve, duke mos dështuar në asnjë prej tyre.

Se si e bën hapjen e tyre, e kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm. /GazetaExpress/.

Gazetar: Doni Spahiu