Agim Bahtiri sjell trenin që e premtoi, shëtitet me fëmijë në shesh

HomePolitikë

Agim Bahtiri sjell trenin që e premtoi, shëtitet me fëmijë në shesh

Premtimin për sjelljen e një treni në qytetin e Mitrovicës, Agim Bahtiri duket se tani e ka realizuar. Sot gjatë ditës, qytetarët kanë parë një tre

Qemajl Mustafa: Në Gjilan duhet të fitojë kandidati i PDK-së ose VV-së, mashtruesit e LDK-së populli do t’i demaskojë
Nënshkruhet marrëveshja mes Shqipërisë, Maqedonisë dhe Serbisë për rajon më të lirë
PDK e emëron Arben Mustafën koordinator të Departamentit për Financa në KQM

Premtimin për sjelljen e një treni në qytetin e Mitrovicës, Agim Bahtiri duket se tani e ka realizuar.

Sot gjatë ditës, qytetarët kanë parë një tren duke parakaluar në sheshin e qytetit, shkruan Jepi zë.

Në këtë mjet transportues dhe argëtues është parë edhe kryetari Bahtiri nën shoqërimin e fëmijëve dhe qytetarëve tjerë.

Ndryshe Bahtiri kishte premtuar se trenin do ta sjell në Liqenin Akmulues, ndërsa përmes këtij mjeti transportues do të barteshin qytetarët në këtë pjesë.