Aksident trafiku në Gjilan, vetura futet në një servis të telefonave

HomeLajme

Aksident trafiku në Gjilan, vetura futet në një servis të telefonave

Një aksident trafiku ka ndodhur në qytetin e Gjilanit raporton 06 Press. Në bazë të pamjeve të dërguara nga një lexues i poritalit 06 Press shihet

Një aksident trafiku ka ndodhur në qytetin e Gjilanit raporton 06 Press.

Në bazë të pamjeve të dërguara nga një lexues i poritalit 06 Press shihet se në këtë akisdent një veturë është futur në një lokal.

Ende nuk dihen shkaqet dhe motivet se si ka arritur kjo veturë të futet mbrapa në lokal.

Më poshtë shikoni pamjet e dërguara nga lexuesit tanë.