Alban Hyseni: S’e gënjej opinionin – Më 15 shtator tregojmë kur përfundojnë punimet në stadiumin e Gjilanit

HomeLajme

Alban Hyseni: S’e gënjej opinionin – Më 15 shtator tregojmë kur përfundojnë punimet në stadiumin e Gjilanit

Me datën 15 të këtij muaji do të dihet se kur do të përfundojnë punimet në rinovimin e stadiumit të Gjilanit, tha kryetari i Gjilanit, Albin Hyseni në

Reagon deputetja Bunjaku: Ndarja e buxhetit të Kosovës injoron dhe shkel rëndë Gjilanin e Anamoravën
Murati: Financat publike të Kosovës janë kthyer në binarë
Sulmoi fizikisht bashkëshorten , arrestohet i dyshuari nga Pogragja e Gjilanit

Me datën 15 të këtij muaji do të dihet se kur do të përfundojnë punimet në rinovimin e stadiumit të Gjilanit, tha kryetari i Gjilanit, Albin Hyseni në Kanal 10.

‘’Për katër ditë e marrin vesh se kur fillon edhe kur pritet të përfundojë, do ta mbajmë një konferencë bashkë me ministrin e Kulturës dhe Sportit’’, potencoi i pari i Gjilanit.