Alban Hyseni: Zotimet për arsimin

HomeLajme

Alban Hyseni: Zotimet për arsimin

Ne besojmë se arsimi është shtylla e parë e cila e çon një shoqëri drejt zhvillimit, prandaj jo rastësisht ajo ë

Ne besojmë se arsimi është shtylla e parë e cila e çon një shoqëri drejt zhvillimit, prandaj jo rastësisht ajo është shtylla e parë në programin tonë qeverisës për komunën.

Me fokus në zhvillimin e kualitetit arsimor, këto janë pikat të cilat ne i kemi paraparë t’i përmbushim gjatë 4 viteve të ardhshme, e të cilat nuk do të jenë të vetmet.

#LVV144

#LVV144përtëgjithamoshat

#LVV144përtëgjithashtresat

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

/Hapësirë e rezervuar për fushatë/