Albani, përsëri po e shkelë ligjin për emërimin e nënkryetarit për minoritete

HomeLajme

Albani, përsëri po e shkelë ligjin për emërimin e nënkryetarit për minoritete

Gjilan – Në seancën e sotme të kuvendit komunal na erdhi propozimi për emërimin e nënkryetarit për minoritete nga minoriteti turk. Ligji e thotë qartë

Kuvendi nesër mban seancë të jashtëzakonshme lidhur me rritjen e çmimeve
Abdixhiku takoi strukturat e LDK-së në Gjilan
Musliu: Me qenë Kurti në opozitë do të thoshte “Me Dardanin skiftera e me Radojçiqin pula”

Gjilan – Në seancën e sotme të kuvendit komunal na erdhi propozimi për emërimin e nënkryetarit për minoritete nga minoriteti turk. Ligji e thotë qartë se ky emërim nuk mund të bëhet nëse ai minoritet nuk përbën 10% të popullatës së komunës ka shkruar Kushtrim Kadriu.

“Të paktën, bile ta kishte votën pro të minoritetit serb, të cilën nuk e pati. Ata votuan kundër. Nuk mund ta kuptoj e as ta besoj që kryetari ynë në marrjen e vendimeve të tilla është kaq i padijshëm. Shpresoj të këndellet pak dhe të fillojë të pyes ndonjë të kthjellët që e ka afër, nëse e ka” ka shkruar Kadriu.