Albin Kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent

HomePolitikë

Albin Kurti i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent

Në mesin e shumë zyrtarëve të lartë publikë pasurinë e tij e ka deklaruar edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti. Në formularët e Agjencisë Kundë

Qeveria miraton masat e reja
Mushkolaj për punësimet familjare të VV-së: Maskarenjtë nuk janë ndryshe
Rritja e rasteve me variantin Delta, reagon presidentja Osmani: Po s`u vaksinuam të gjithë, të gjithë do të jemi humbës

Në mesin e shumë zyrtarëve të lartë publikë pasurinë e tij e ka deklaruar edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Në formularët e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Kurti ka deklaruar se i ka në bankë vetëm 529 euro e 26 cent.

Ndërkaq bashkëshortja e tij i ka 10 mijë euro në bankën DNB në Norvegji.

I pari i Qeverisë ka deklaruar po ashtu edhe detyrimet që i ka dhe të hyrat që i merr ai dhe bashkëshortja gjatë një muaji.