Aplikimi për vizë britanike, Ambasada në Prishtinë jep lajmin e mirë për kosovarët

HomeLajme

Aplikimi për vizë britanike, Ambasada në Prishtinë jep lajmin e mirë për kosovarët

Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë ka bërë me dije se koha e pritjes për vizat standarde për vizitë në Britani të Madhe është kthyer në standa

Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me organizatën TIKA shpërndajnë 70 pako ushqimore për familjet me asistencë sociale
Prokuroria në Gjilan ngrit aktakuzë ndaj personit që ka vdekur në vitin 1992, gjykata pushon procedurën
Zyrtare, lehtësohen masat antiCOVID: Të hënën hapen shkollat dhe çerdhet – lehtësime edhe për gastronomët

Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë ka bërë me dije se koha e pritjes për vizat standarde për vizitë në Britani të Madhe është kthyer në standardin normal të shërbimit prej 15 ditësh pune.

Pra kjo nënkupton që kosovarët do të marrin një vendim brenda 3 javësh që nga aplikimi në Qendrën e Aplikimit për Viza.

Nga Ambasada këshillojnë që aplikimi të bëhet disa ditë më herët se kur është planifikuar udhëtimi derisa tregojnë mundësinë që mund të aplikohet deri në 3 muaj përpara datës se kur planifikohet udhëtimi për në Britaninë e Madhe.