Argjentina kampione e botës, 11 metershat i realizojnë Messit ëndrrën për titull

HomeLajmeSport

Argjentina kampione e botës, 11 metershat i realizojnë Messit ëndrrën për titull

Argjentina është kampione e botës. Messi ka realizuar ëndrrën dhe ka fituar titullin që i mungonte. Argjentinasit ishin më të mirë në ekzekutimin e penaltive se francezët.

Sonte nuk do të ketë reduktime të energjisë elektrike
Deliu: Presidente kundërshtoje shtrenjtimin e rrymës, vepro e pavarur nga Kurti
Policia kontrollon rrjedhën e trafikut përmes Droni-t, nëpër rrugët magjistrale të Rajonit të Gjilanit

Argjentina është kampione e botës. Messi ka realizuar ëndrrën dhe ka fituar titullin që i mungonte.

Argjentinasit ishin më të mirë në ekzekutimin e penaltive se francezët.