Armë, drogë, dhuna në familje dhe vjedhjet dominojnë në Anamoravë

HomeLajme

Armë, drogë, dhuna në familje dhe vjedhjet dominojnë në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër(4) aktakuza kundër katër(4) personave, për vepra të ndryshme penale. Prokuroria Themelore

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër(4) aktakuza kundër katër(4) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër(4) aktakuza kundër katër(4) personave, për vepra të ndryshme penale.

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor” dhe “Dhuna në familje”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personave për veprën penale”Vjedhja e pyllit”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale”Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personave për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”./rajonipress/