Armëpushim, vendimi i fundit i Rusisë

HomeLajme

Armëpushim, vendimi i fundit i Rusisë

Rusia po shpall “regjim heshtjeje” dhe është e gatshme të sigurojë korridore humanitare në Ukrainë nga ora 10:00, me orën e Moskës, më 8 mars, për dal

Vrau gruan me shufër metalike, gjykata në Gjilan ia uli dënimin nga burgim i përjetshëm në 25 vjet
Kurti: Buxheti i vitit 2023 do të jetë i barabartë për të gjitha komunat
Albani, përsëri po e shkelë ligjin për emërimin e nënkryetarit për minoritete

Rusia po shpall “regjim heshtjeje” dhe është e gatshme të sigurojë korridore humanitare në Ukrainë nga ora 10:00, me orën e Moskës, më 8 mars, për daljen e civilëve nga Kievi, Kharkovi, Chernihiv, Sumy, Mariupol.

Kjo u bë e ditur nga Ministria e Mbrojtjes e Federatës Ruse, transmeton Indeksonline.

“Për shkak të paaftësisë së palës ukrainase për të siguruar funksionimin e korridoreve humanitare, situata në një numër të madh vendbanimesh në pothuajse të gjithë territorin e Ukrainës, kryesisht në qytetet e mëdha: Kiev, Chernihiv, Sumy, Kharkov dhe Mariupol, po përkeqësohet dhe ka marrë karakterin e një katastrofe humanitare.

Në të njëjtën kohë, Federata Ruse ofroi plotësisht trajnime dhe siguri në rrugët e planifikuara gjatë operacioneve humanitare të paralajmëruara më parë për evakuimin e civilëve dhe qytetarëve të huaj”, thuhet në deklaratë./Indeksonline/