Arrestohet një person në Gjilan për armëmbajtje pa leje

HomeLajme

Arrestohet një person në Gjilan për armëmbajtje pa leje

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësite policore nga Stacioni Policor Gjilan në bashkëpunim me Njësitin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit me

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësite policore nga Stacioni Policor Gjilan në bashkëpunim me Njësitin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit me urdhër të gjykatës kanë realizuar një kontroll në shtëpinë dhe objektet përcjellëse të dyshuarit kosovar shqiptar V.A. (1975).

Gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar një (1) revole e kalibrit 9 mm. së bashku me një (1) karikator dhe pesë (5) fishekë si dëshmi për Gjykatën.

I dyshuari është arrestuar dhe shoqëruar në Stacionin Policor Gjilan ku është intervistuar në bazë të procedurave ligjore.

Në lidhje me rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit i cili ka urdhëruar që ndaj të dyshuarit të ngritët kallëzim penal për veprat penale ‘’Mbajtje në pronësi, kontrollë ose posedim të paautorizuar të armëve’’ dhe rasti të procedohet në procedurë të rregullt në Prokurorinë Themelor.