Asambleisti Kushtrim Kadriu pyet: A ka Zot shtëpie dhe ligj ky Gjilan?

HomeLajme

Asambleisti Kushtrim Kadriu pyet: A ka Zot shtëpie dhe ligj ky Gjilan?

Gjilan – Duke vizituar çdo cep të qytetit të Gjilanit dhe duke parë mbeturina e bërllok kudo asambleisti Kushtrim Kadriu ka pyetur:”A ka zot shtëpie d

Gjilan – Duke vizituar çdo cep të qytetit të Gjilanit dhe duke parë mbeturina e bërllok kudo asambleisti Kushtrim Kadriu ka pyetur:”A ka zot shtëpie dhe ligj ky Gjilan”.

Kushtrim Kadriu i cili fitoi si asamblist në zgjedhjet e fundit ka marrë ditëve të fundit iniciativa të shumta duke prezantuar punën në teren edhe në rrjetet sociale.

Kadriu është demolarizuar pasiqë ka parw mbeturina kudo dhe në çdo skaj të Gjilanit. Ai në shenjë revolte edhe ka pyetur se :”A ka Zot shtëpie dhe ligj ky Gjilan” duke e paraqitur gjendjen ashtu siç është në teren.

Ndryshe, Kadriu ka premtuar se nën moton: “Asmableisti Juaj” do të njoftoj elektoratin e tij për të gjitha të mirat dhe të këqijat që lidhen me Gjilanin./rajonipress/