Bajram Isufi: Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia

HomeLajme

Bajram Isufi: Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia

Drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë nëpërmjet një postimi ka deklaruar se vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia raporton 06 Press. Isufi tha se

Artisti nga Gjilani: Na duhet të rikthehet Thaçi në krye
Gjilanas mbahuni, brenda javës pritet të rriten çmimet e naftës dhe benzinës për 10 deri 15 cent
Kolona deri në një kilometër në Merdare, pritjet mbi dy orë

Drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë nëpërmjet një postimi ka deklaruar se vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia raporton 06 Press.

Isufi tha se mbi 734 fermerë përfitues të subvencionimit me grurë nga Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, me mbi 140 ton farë!

Buxheti i Bujqësisë për vitin e ardhshëm është 100% më i madh krahasuar me këtë vit ka shkruar tutje Drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë Bajram Isufi.