​Bashkatdhetarët drejt Kosovës, deri në 4 km kolona në piken Dheu i Bardhë

HomeLajme

​Bashkatdhetarët drejt Kosovës, deri në 4 km kolona në piken Dheu i Bardhë

Një numër i madh i bashkatdhetarëve që jetojnë në vende të ndryshe të botës, ia kanë mësyrë Kosovës, ku duan t’i festojnë festat e fundvitit. Sipas i

Alban Hyseni mori mbi 800 vota më shumë se Lutfi Haziri
I kërkoi para për të blerë rroba për Bajram, burri rrah gruan në Gjilan, e bën për spital
Sot, mot me diell

Një numër i madh i bashkatdhetarëve që jetojnë në vende të ndryshe të botës, ia kanë mësyrë Kosovës, ku duan t’i festojnë festat e fundvitit.

Sipas informatave të KosovaPress-it, bashkatdhetarët po presin në kufirin Kroaci-Mal i Zi që nga ora 14:00 e deri tash.

Kurse, në hyrje të Kosovës, më së shumti pritje duket që ka në Merdarë, ku kolonat arrin deri në 1500 metra ose 280-300 minuta, si dhe në pikë kalimi kufitar “Dheu i Bardhë”, ku pritjet për të hyrë janë 230-240 minuta ose 4000 metra.