Bëri tejkalim në vijë të plotë, i konfiskohet patentë shoferi për tre muaj dhe gjobitet me 150 euro

HomeLajme

Bëri tejkalim në vijë të plotë, i konfiskohet patentë shoferi për tre muaj dhe gjobitet me 150 euro

Drejtoria Rajonale Gjilan, falë bashkëpunimit me qytetarë të cilët në E-mail adresën zyrtare të Policisë së Kosovës kanë dërguar një foto në të cilën

Borrell tregon se takimi i Kurtit dhe Vuçiqin në Bruksel, do të jetë me 18 gusht
Përgatituni mirë: Në këtë ditë temperaturat shkojnë në -10 gradë dhe do të ketë borë
Komnadanti i ri i KFOR-it Turk viziton Spitalin e Përgjithshëm Gjilan

Drejtoria Rajonale Gjilan, falë bashkëpunimit me qytetarë të cilët në E-mail adresën zyrtare të Policisë së Kosovës kanë dërguar një foto në të cilën shihet se një vozitësi duke drejtuar automjetin e tij ka tejkaluar në vijë të plotë me të cilat veprime ka rrezikuar pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion dhe ka rënë ndeshë me rregullat e trafikut.
Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor Gjilan përmes veprimeve operative ka arritur që të identifikoj kundërvajtësin ndaj të cilit ka shqiptuar gjoba në vlerë prej njëqind e pesëdhjetë (150) euro, dy (2) pikë negative, konfiskuar patentë shoferin dhe masa e përkohshme e ndalim vozitjes në afat prej tre (3) muaj.
Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, apelon vozitësit që të i respektojnë normat dhe ligjet e trafikut rrugor, po ashtu inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E-mail: info@kosovopolice.com dhe numrat kundestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë.