Besnik Krasniqi nënshkruan me Dritën

HomeSport

Besnik Krasniqi nënshkruan me Dritën

Njëri nga mbrojtësit më të mirë të krahut në Kosovë, Besnik Krasniqi ka nënshkruar me Dritën raporton 06 Press. Njoftimin e ka bërë klubi i Dritës

Njëri nga mbrojtësit më të mirë të krahut në Kosovë, Besnik Krasniqi ka nënshkruar me Dritën raporton 06 Press.

Njoftimin e ka bërë klubi i Dritës në facebook.

Ju njoftojmë që klubi jonë FC DRITA ka arritur marrëveshje me mbrojtësin e krahut të djatht Besnik Krasniqi.

Marrëveshja është arritur sot ku në ambientet e klubit lojtari është prezantuar nga drejtori sportiv z. Valon Zymberi i cili i dëshiroi suksese lojtarit në klubin tonë.

Besniku ka qenë pjesë e shumë ekipeve nga Kosova dhe Shqipëria dhe së fundmi ishte pjesë e Prishtinës.

Mirë se vjen Besnik🙌🏼

FC DRITA⬜️🟦