Bibloteka e Qytetit në Gjilan, përfiton libra të rinj në vlerë prej 10 mijë euro

HomeLajme

Bibloteka e Qytetit në Gjilan, përfiton libra të rinj në vlerë prej 10 mijë euro

Kryetari Alban Hyseni, përmes një statusi në ‘facebook’, ka treguar se Bibloteka “Fan S. Noli, ka pranuar libra të rinj në vlerë prej 10 mijë euro për

Njoftim me rëndësi rreth konkursit për zyrtarë policorë
Qemajl Mustafa: Makineria linçuese e diskredituese e prokurorisë së Gjilanit dhe drejtësia e vonuar
S’ka vend për panik, Kosova ka sasi të mjaftueshme të vajit të papërpunuar në stoqe

Kryetari Alban Hyseni, përmes një statusi në ‘facebook’, ka treguar se Bibloteka “Fan S. Noli, ka pranuar libra të rinj në vlerë prej 10 mijë euro për sektorin shkencor, atë të rriturve dhe të fëmijëve.

Shkrimi i plorë:

Pas digjitalizimit të bibliotekës së qytetit, ku lexuesit me skanimin e një Bar Code mund të marin titujt e librave që ndodhen në fondin e bibliotekës dhe shërbimet tjera të nevojshme, tani atë e pasuruam me libra të rinj në vlerë prej 10 mijë euro për sektorin shkencor, atë të rriturve dhe të fëmijëve.

Nga afër pamë edhe funksionimin e sistemit elektronik të menaxhimit të lexuesve, si biblioteka e parë në nivel vendi që kaluam nga regjistrimi manual në atë digjital.

E kemi zotim dhe obligim institucional investimin në zhvillimin e kushteve të nevojshme për të lehtësuar qasjen në literaturë digjitale dhe tërhequr vëmendjen drejt librit, si burim i pazëvendësueshëm i dijes.