Bie çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë

HomeLajme

Bie çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë

Çmimi i naftës do të jetë më i ulët për dy centë kurse i benzinës me 3 centë gjatë 24 orëve të ardhshme. Kështu ka vendosur Ministria e Industrisë, Nd

Gruaja nga Kamenica falsifikon patentë shoferin në Gjermani, detaje si u zbulua rasti
Gërvalla pas akuzave të konsullit të shkarkuar: Nepotizmi dhe punësimet e paligjshme e kanë dëmtuar rëndë diplomacinë tonë
Në këtë orë falet namazi i Kurban Bajramit

Çmimi i naftës do të jetë më i ulët për dy centë kurse i benzinës me 3 centë gjatë 24 orëve të ardhshme. Kështu ka vendosur Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë e cila njoftoi për çmimet e karburanteve.

Ministria njofton se deri të dielën në orën 10:00, çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.76 euro centë për litër, ndërsa çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është: 1.69 centë euro për litër.

Po ashtu, çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz është 0.78 centë për litër.