Bie çmimi i naftës në Kosovë

HomeLajme

Bie çmimi i naftës në Kosovë

Ka rënë për 5 centë çmimi i derivateve të naftës në tregun kosovarë. Aktualisht një litër naftë po shitet nga 1.44 euro deri në 1.51 euro derisa ja

Ka rënë për 5 centë çmimi i derivateve të naftës në tregun kosovarë.

Aktualisht një litër naftë po shitet nga 1.44 euro deri në 1.51 euro derisa javën e kaluar çmimi kishte shkuar deri në 1.56 euro.

Çmimi i naftës së fundi ka renë në bursë ndërsa dje u raportua për ulej të çmimeve edhe në tregun e Shqipërisë dhe të Maqedonisë.