Bie shumë pak çmimi i naftës për 24 orët e ardhshme

HomeLajme

Bie shumë pak çmimi i naftës për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e naftës. Sipas njoftimit të fundit nga ata, çmimi i produktit Dizel është 1.68 cent, Benzina është 1.35 cent dhe produkti Gas 0.76 cent. Kujtojmë se, këto çmime vlejnë në 24 orët e ardhshme.

Kriza në veri të Kosovës – Serbia mes Rusisë dhe Perëndimit
Gjykata merr vendim për 18-vjeçarin në Gjilan që dyshohet se e dhunoi 13-vjeçaren
Çfarë po ndodh në Gjilan, rregulla sa për sy e faqe

Ministria e Industrisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e naftës.

Sipas njoftimit të fundit nga ata, çmimi i produktit Dizel është 1.68 cent, Benzina është 1.35 cent dhe produkti Gas 0.76 cent.

Kujtojmë se, këto çmime vlejnë në 24 orët e ardhshme.