Bizneset në Gjilan në përkrahje të Partisë Demokratike

HomeLokale

Bizneset në Gjilan në përkrahje të Partisë Demokratike

Sot vizituam kompaninë e njohur të ushqimit ‘ASK Food’, që gjendet në fshatin Livoç të Ulët, biznes ky i cili na bën krenar dhe nder të gjithë qytetar

Sjelljet e pahijshme të kryetarit të komunës
Detaje nga aksidenti që ndodhi në Gjilan (VIDEO)
E dhimbshme: Vdes i riu nga Gjilani, Artan Miftari

Sot vizituam kompaninë e njohur të ushqimit ‘ASK Food’, që gjendet në fshatin Livoç të Ulët, biznes ky i cili na bën krenar dhe nder të gjithë qytetarëve të Gjilanit dhe më gjerë.

Nga aty afër pamë punën e jashtëzakonshme që bëjnë punëtorët e kësaj kompanie, teksa biseduam për sfidat që pandemia COVID-19 u ka shkaktuar bizneseve si dhe për përmirësimin e kushteve të tyre.

Si kryetare e ardhshme e Gjilanit dëgjova me kujdes problemet që bizneset po hasin çdo ditë e më shumë, gjersa u zotova se ndërmarrësit e Gjilanit do ta kenë përkrahjen tonë të parezervë në qeverisjen e ardhshme komunale.