Bizneset përkrahin Lëvizjen VETËVENDOSJE

HomeLokale

Bizneset përkrahin Lëvizjen VETËVENDOSJE

Në vizitën e sotme tek “Monte Roll”, biznes i cili karakterizohet për cilësi të produkteve dhe efikasi

Armë, drogë, dhuna në familje dhe vjedhjet dominojnë në Anamoravë
LDK dhe PDK prinë për nga numri i asambleistëve në Kosovë, LVV me AAK-në pas tyre
Lutfi Haziri viziton Vatanin, përgëzon Ismet Sylejmanin për sukseset dhe gjenerimin e vendeve të punës
Në vizitën e sotme tek “Monte Roll”, biznes i cili karakterizohet për cilësi të produkteve dhe efikasitet në punë, u njoftuam me problemet e tyre, probleme të cilat po ia ndalin arritjen e potencialit që kanë.

Kryetari Alban Hyseni, bashkë me deputetin Luan Aliu, u zotuan se pas 17 tetorit, kur në krye të komunës do të jetë Lëvizja VETËVENDOSJE!, angazhimi do jetë maksimal në krijimin e kushteve sa më të favorshme të punës për secilin biznes që operon në komunën tonë. Poashtu përmes kredive me norma të ulëta të interesit, përmes Bankës Zhvillimore, funksionimi i bizneseve do të jetë më i lehtë. Sepse bashkë qeverisim!

#perGjilanin

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/