Brenda 24 orëve Policia shqiptoi 1900 gjoba në trafik

HomeLajme

Brenda 24 orëve Policia shqiptoi 1900 gjoba në trafik

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njoftuar për gjobat që i ka shqiptuar, aksidentet dhe ndalimit të personave që kanë shkelur ligjin. Në ra

Policia e Kosovës: Brenda 24 orëve 73 aksidente, 1 mijë e 978 gjoba trafiku
Bie numri i pacientëve me COVID-19 në Kosovë
“Babai i tij s’e dha jetën t’i vritet djali pabesisht nga dora e shqiptarit” – Postimi prekës i familjarit të 23-vjeçarit që u vra mbrëmë

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njoftuar për gjobat që i ka shqiptuar, aksidentet dhe ndalimit të personave që kanë shkelur ligjin.

Në raportin 24 orësh Policia ka njoftuar për statistikat: “Aksident trafiku me fatalitet ka qenë një, aksidente trafiku me të lënduar 18, aksident trafiku me dëme materiale 32”, ka njoftuar policia, raporton RTKlive.

Po ashtu Policia sa dhënë detaje edhe për personat e arrestuar. “Persona të arrestuar kanë qenë 23, Persona në mbajtje 17, kurse persona në vuajtje të dënimit 5”, thuhet në raportin e Policisë.