Category: Lokale

1 40 41 42415 / 415 POSTS
Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave. Qytetarët do ta shfrytëzojnë edhe për relaksim. [...]
Leonora do t’i çlirojë trotuaret e Gjilanit

Leonora do t’i çlirojë trotuaret e Gjilanit

Leonora Morina-Bunjaku, kandidatja për Kryetare të Komunës së Gjilanit, bashkë me u.d. së Degës së PDK-së, Riad Rashitin, kanë bërë sot një ecje të [...]
Ndryshimi i 17 tetorit po vjen dhe bashkë këtë ndryshim do ta bëjmë me kryetaren Leonora Morina-Bunjaku

Ndryshimi i 17 tetorit po vjen dhe bashkë këtë ndryshim do ta bëjmë me kryetaren Leonora Morina-Bunjaku

Kandidatja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për kryetare të Gjilanit, Leonora Morina-Bunjaku, mbajti takimin e radhës me kandidatët për Kuvendin [...]
Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet [...]
Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan

Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan

Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan. Gjersa i dëgjova sfidat dhe shqetësimet e zjarrfikësve, iu p [...]
1 40 41 42415 / 415 POSTS