Category: Lokale

1 42 43 44 45 440 / 441 POSTS
Bizneset duan frymë të re qeverisëse!

Bizneset duan frymë të re qeverisëse!

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur takim me përfaqësuesit e bizneseve në Gjilan. Në takimin e mbajtur me përfaqësues të bizneseve, u njoftuam me probl [...]
Lëvizja Vetëvendosje nënshkruan një momerandum bashkëpunimi me HENDIKOS dhe shoqatën e të Verbërve

Lëvizja Vetëvendosje nënshkruan një momerandum bashkëpunimi me HENDIKOS dhe shoqatën e të Verbërve

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se kanë nënshkruar momerandum bashkëpunimi me shoqatën “HandiKOS” dhe “Shoqatën Ndërkomunale të të Verbërve” shkruan [...]
Bizneset pa përkrahje komunale, të gatshme për ndryshimin e madh në pushtetin lokal!

Bizneset pa përkrahje komunale, të gatshme për ndryshimin e madh në pushtetin lokal!

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje Alban Hyseni viziton bizneset e vogla në qendër të Gjilanit. Hyseni tha se nga afër pamë se pandemia ia ka vështi [...]
Sot mbajtëm takimin e radhës me gratë e veteranëve dhe invalidëve të luftës dëshmorëve dhe me gratë e ish të burgosurve politikë

Sot mbajtëm takimin e radhës me gratë e veteranëve dhe invalidëve të luftës dëshmorëve dhe me gratë e ish të burgosurve politikë

Sot mbajtëm takimin e radhës me gratë e veteranëve dhe invalidëve të luftës, dëshmorëve dhe me gratë e ish të burgosurve politikë, së bashku me kand [...]
PDK: Gjilani për herë të parë po e bën kryetare një grua

PDK: Gjilani për herë të parë po e bën kryetare një grua

Kryetarja e ardhshme e Gjilanit, Leonora Morina-Bunjaku po merr mbështetje nga të gjithë qytetarët e komunës sonë. Qytetarë të shumtë e që vinë nga [...]
Leonora Morina- Bunjaku vizitoi QKMF “Dr. Nagip Rexhepi”

Leonora Morina- Bunjaku vizitoi QKMF “Dr. Nagip Rexhepi”

Kandidatja për kryetare të komunës së Gjilanit, Leonora Morina-Bunjaku, sot vizitoi Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare "Dr. Nagip Rexhepi" në G [...]
Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave. Qytetarët do ta shfrytëzojnë edhe për relaksim. [...]
Leonora do t’i çlirojë trotuaret e Gjilanit

Leonora do t’i çlirojë trotuaret e Gjilanit

Leonora Morina-Bunjaku, kandidatja për Kryetare të Komunës së Gjilanit, bashkë me u.d. së Degës së PDK-së, Riad Rashitin, kanë bërë sot një ecje të [...]
Ndryshimi i 17 tetorit po vjen dhe bashkë këtë ndryshim do ta bëjmë me kryetaren Leonora Morina-Bunjaku

Ndryshimi i 17 tetorit po vjen dhe bashkë këtë ndryshim do ta bëjmë me kryetaren Leonora Morina-Bunjaku

Kandidatja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për kryetare të Gjilanit, Leonora Morina-Bunjaku, mbajti takimin e radhës me kandidatët për Kuvendin [...]
Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet [...]
1 42 43 44 45 440 / 441 POSTS