Çmimi i derivateve për sot: Nafta 1.79 euro, benzina 1.41

HomeLajme

Çmimi i derivateve për sot: Nafta 1.79 euro, benzina 1.41

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar çmimin maksimal të lejuar për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme. Sipas ve

Kuvendi Komunal i Gjilanit sot mban seancë solmne për nder të manifestimit ‘Epopeja e UÇK-së’
Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19
“Derisa presim të pjeken kushtet, na u kalbën dëshirat”, specializantët protestojnë para Ministrisë së Shëndetësisë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar çmimin maksimal të lejuar për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 79 centë, I benzinës 1 euro e 41 centë, derisa i gazit 75 centë.

Krahasuar me dje, çmimi i naftës ka mbetur i njëjtë, derisa i benzinës dhe gazit është shtrenjtuar për 1 cent.

Çmimet hyjnë në fuqi nga ora 10:00.