Dega e PDK-së viziton Bashkësinë Islame në diten e Kurban Bajramit

HomeLajme

Dega e PDK-së viziton Bashkësinë Islame në diten e Kurban Bajramit

Festa e Kurban Bajramit ka një vend të veçantë në jetën e secilit besimtarë muslimanë. Në këtë ditë feste, uruam drejtuesit e Bashkësisë Islame në

Festa e Kurban Bajramit ka një vend të veçantë në jetën e secilit besimtarë muslimanë.

Në këtë ditë feste, uruam drejtuesit e Bashkësisë Islame në Gjilan dhe shprehëm mirënjohje për punën dhe kontributin e vazhdueshëm në edukimin, tolerancën dhe unitetin e qytetarëve tanë.

Lutemi dhe urojmë të gjithë pelgrinët që gjenden në Haxhë dhe të gjithë ata që sot bënë therrjen e Kurbanit, që Zoti tua pranojë njetin e shprehur përmes devotshmërisë ndaj krijuesit tonë.

Besimi në Zot, atdhe dhe shtet na bënë më të fortë në rrugën tonë, për të ecur përpara drejt rrugës së zhvillimit dhe përparimit si komb.

Urime të gjithëve festa e Kurban Bajramit!