Deputeti i PDK-së e gërryen tavolinën duke protestuar me shishe në Kuvend

HomeLajme

Deputeti i PDK-së e gërryen tavolinën duke protestuar me shishe në Kuvend

Gërvishje të shumta ka pësuar tavolina te ulësja e deputetit të PDK-së, Ferat Shala, i cili ka përdorë një shishe të qelqit për të krijuar zhurmë në m

E goditi me shuplakë një grua që ia kishte zënë rendin për pagesë, 90 ditë burgim me kusht për gjilanasen
Viti me rritjen më të lartë të çmimeve
E dhimbshme: Humb jetën 20-vjeçarja që u aksidentua para tetë ditësh në Krushë të Madhe

Gërvishje të shumta ka pësuar tavolina te ulësja e deputetit të PDK-së, Ferat Shala, i cili ka përdorë një shishe të qelqit për të krijuar zhurmë në mënyrë që t’ia vështirësojë pozitës mbajtjen e seancës.

Opozita ka nisur veprimet në Kuvend për t’ia bërë të vështirë pozitës që ta vazhdojë seancën e sotme të Kuvendit.

Deputetë të opozitës kanë goditur tryezat dhe kanë fishkëlluar, ndërsa deputetët e LVV-së po flasnin në foltore.

E tavolina e deputetit Ferati duket kështu: