Detaje nga aksidenti që ndodhi në Gjilan (VIDEO)

HomeLajme

Detaje nga aksidenti që ndodhi në Gjilan (VIDEO)

Në mbrëmjen e sontme ka ndodhur një aksident trafiku ndërmjet dy veturave në Gjilan për të cilin raportoi 06 Press. Aksidenti ka ndodhur në rrugen

Në mbrëmjen e sontme ka ndodhur një aksident trafiku ndërmjet dy veturave në Gjilan për të cilin raportoi 06 Press.

Aksidenti ka ndodhur në rrugen me dy korsi në rrugen e Kamenicëa ku janë përfshirë dy vetura njëra Golf 2 dhe tjetra BMW.

06 Press ka mësuar nga personat të cilet ishin në vendin e ngjarjes se shoferi i vetures BMW i cili ishte në drejtim të Kamenices ka humbur kontrollin dhe ka kaluar në anën tjetër të rrugës duke e goditur veturen Golf 2 e cila ishte në hyrje të Gjilanit.

Në vend ngjarje kanë ardh ambulanca e cila ka marr personat të cilet gjindeshin në veturen golf 2 dhe i ka dërgur për ti dhënë ndihmë nga lëndimet e marra.

06 Press ka siguruar edhe një video nga vendi i ngjarjes: