‘Ditë e madhe për Kosovën’ – Shefqet Krasniqi falenderon Allahun që nuk u miratuan martesat e gjinisë së njëjtë

HomeLajme

‘Ditë e madhe për Kosovën’ – Shefqet Krasniqi falenderon Allahun që nuk u miratuan martesat e gjinisë së njëjtë

‘Ditë e madhe për Kosovën’ – Shefqet Krasniqi falenderon Allahun që nuk u miratuan martesat e gjinisë së njëjtë

“Që 2 ditë ka dalë nga shtëpia…”, nëna e raporton si të zhdukur vajzën në Gjilan
Sulm në një qendër tregtare në Gjilan, 28-vjeçari grushton dhe kërcënon me thikë katër qytetarë
Mbi 1 mijë armë pa leje të sekuestruara gjatë vitit të kaluar

‘Ditë e madhe për Kosovën’ – Shefqet Krasniqi falenderon Allahun që nuk u miratuan martesat e gjinisë së njëjtë⬇️