Doktori nga Kosova, Flamur Llabjani i cili ditë më parë e la Kosovën për Gjermaninë🇩🇪 ka nisur edhe zyrtarisht punën si mjek

HomeLajme

Doktori nga Kosova, Flamur Llabjani i cili ditë më parë e la Kosovën për Gjermaninë🇩🇪 ka nisur edhe zyrtarisht punën si mjek

Gastroenterologu, Flamur Llabjani ka folur në lidhje me largimin e tij drejt Gjermanisë, ku do të vazhdojë punën si mjek. Ai ka thënë se në Gjerman

Ekipi i emergjencës në Gjilan, pajiset me veshmbathje të veçantë
Rritet çmimi i makaronave, jogurtit dhe kafes, lirohet pak orizi
Sulme të vazhdueshme ndaj Policisë së Kosovës në veri, asnjë i arrestuar

Gastroenterologu, Flamur Llabjani ka folur në lidhje me largimin e tij drejt Gjermanisë, ku do të vazhdojë punën si mjek.

Ai ka thënë se në Gjermani do të punojë të njëjtën punë që ka punuar në Prishtinë.

Tutje, Llabjani theksoi se të hënën do ta fillojë punën në Gjermani.

“Të hënën do të fillojë punën, i kam nënshkruar të gjitha kontratat, nuk është rrugë e lehtë, fatkeqësisht jam detyruar”.