Dorëzohet Qeveria ndaj Sindikatave, Ministria e Financave ekzekuton pagat

HomeLajme

Dorëzohet Qeveria ndaj Sindikatave, Ministria e Financave ekzekuton pagat

Ministria e Financave ka bërë të ditur se ka ekzekutuar pagat edhe për pjesën e mbetur të organizatave buxhetore. Sipas MF-së, përkundër afatit sht

1 i vdekur dhe 8 raste me coronavirus në 24 orë
Aktivizohet prokuroria pas ankesave të banorëve në Gjilan, i rrezikohet shembja e shtëpive
Policia dhe ATK zbarkojnë në klinikën për transplantimin e flokëve në Prishtinë

Ministria e Financave ka bërë të ditur se ka ekzekutuar pagat edhe për pjesën e mbetur të organizatave buxhetore.

Sipas MF-së, përkundër afatit shtesë, disa organizata buxhetore as sot nuk e kanë bërë përditësimin e listave për të relefktuar kompensimin e saktë për orët dhe ditët e punuara, gjë që sipas ministrisë, ka ndikuar në vonesë të ekzekutimit të pagave edhe për ata që kanë punuar.