Dorëzohet ZRRE: Do ta zbatojmë vendimin e Apelit për anulimin e tarifave

HomeLajme

Dorëzohet ZRRE: Do ta zbatojmë vendimin e Apelit për anulimin e tarifave

Drejtori i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, ka thënë se ata do ta pranojnë çdo vendim të Gjykatës së Apelit. “Zyrtarisht ende

Mashtrimi i Kurtit në Kuvend për targat “KM”: “Kur t’ju del afati s’ka më regjistrim” – Serbët e bëjnë vazhdimin e regjistrimin “pa problem, për 2 minuta”
Arrestohet i dyshuari që hodhi sprej në një lokal në Gjilan, nëntë persona kërkuan ndihmë pasi kishin vështirësi në frymëmarrje
Kurti: Në Pakon e Ringjalljes vëmendje të veçantë fuqizimi ekonomik i grave

Drejtori i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, ka thënë se ata do ta pranojnë çdo vendim të Gjykatës së Apelit.

“Zyrtarisht ende s’kemi marr vendim zyrtar. Kemi thënë se do ta zbatojmë çfarëdo vendimi që vjen nga Gjykata e Apelit, sepse për ne vendimi i Gjykatës Themelore s’ka qenë i obligueshëm”, është shprehur Fejzullahu.

Kujtojmë se ZRRE më 8 shkurt pati marr vendim për shtrenjtimin e tarifave të energjisë elektrike, vendim ky që do të përfundonte më 31 mars 2023, por ishte PDK-ja ajo që këtë çështje e çoi në gjykatë dhe më pas Gjykata Themelore e anuloi atë.