Drejtoresha e Shëndetësisë Aurorë Osmani Buca viziton QMF-të në Gjilan

HomeLajmeShëndeti

Drejtoresha e Shëndetësisë Aurorë Osmani Buca viziton QMF-të në Gjilan

Gjatë ditës së sotme drejtoresha e DSHMS-së, Aurorë Osmani Buca, së bashku me drejtoreshën e QKMF-së zonjën Arbenita Hajdari, vizituan QMF-të e qyteti

Deri në 2 orë pritje për të dalë nga Kosova në piken kufitare Dheu i Bardhë
Qendron Kastrati thotë se po përgatit padi ndaj ministrit Hekuran Murati
Propozimi i deputetit të VV-së: Të tërhiqen 227 milionë euro nga Trusti

Gjatë ditës së sotme drejtoresha e DSHMS-së, Aurorë Osmani Buca, së bashku me drejtoreshën e QKMF-së zonjën Arbenita Hajdari, vizituan QMF-të e qytetit.

Diskutuan nga afër me punëtorët shëndetësor të qendrave në Arbëri, Dheu i Bardhë, 28 Nëntori dhe Ramiz Cërnica, për nevojat e stafit, mbarëvajtjen e punës dhe sfidat në të cilat po kalojnë.

Stafi shëndetësor në përgjithësi po i ushtrojnë detyrat e tyre me profesionalizëm dhe përkushtim.

Ne si drejtori gjithmonë do të mundohemi që krahas përgjegjësive profesionale, t’i vëmë në pah edhe aspektet humane, që vet shëndetësia i kërkon!

Punë të mira po bëhen!