Drejtorët e rinj nisin zyrtarisht punën në gjashtë klinikat e QKUK-së

HomeLajme

Drejtorët e rinj nisin zyrtarisht punën në gjashtë klinikat e QKUK-së

Gjashtë klinika të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës zyrtarisht janë bërë me drejtorë të rinj. Drejtorët e rinj kanë nënshkruar sot kontratat

Reagon ‘Stopclub’ në lidhje me mos paraqitjen e mbrëmshme të Butrint Imerit në Gjilan
Nëntë vjet burgim ndaj dy të akuzuarve për vjedhje në Gjilan
Mori 20 euro ryshfet, punëtori i gjykatës dënohet me burg dhe 500 euro gjobë

Gjashtë klinika të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës zyrtarisht janë bërë me drejtorë të rinj.

Drejtorët e rinj kanë nënshkruar sot kontratat e punës, njofton Klankosova.tv.

Arsim Behramaj, është drejtor i klinikës së ORL-së, Faton Kutllovci, i klinikës së Psikiatrisë, Shkendije Nuza, e klinikës së Radiologjisë, Edmond Komoni, i Neurologjisë, Ardian Millaku, i klinikës së Onkologjisë dhe Ardian Shefkiu, drejtor i Klinikës së Kirurgjisë së fëmijëve.