Drejtoria e Arsimit në Gjilan hap konkurs për 70 vende pune

HomeLajme

Drejtoria e Arsimit në Gjilan hap konkurs për 70 vende pune

Drejtoria e Arsimit në Gjilan ka hapur konkurs për plotësimin e 70 vendeve të punës, kryesisht për pozitën mësimdhënës. Në konkurs ka pozitë të punës edhe për edukatore. Paga bazë do të jetë 421 euro. Konkursi është hapur sot dhe skadon me 30 tetor.

Artisti nga Gjilani: Na duhet të rikthehet Thaçi në krye
Vjedhje e rëndë në Albi Mall, dy të rinj ‘avullojnë’ veshmbathje mbi 700 euro
Paga minimale në Kosovë – sektori privat tregon sa është kërkesa e tyre

Drejtoria e Arsimit në Gjilan ka hapur konkurs për plotësimin e 70 vendeve të punës, kryesisht për pozitën mësimdhënës.

Në konkurs ka pozitë të punës edhe për edukatore.

Paga bazë do të jetë 421 euro.

Konkursi është hapur sot dhe skadon me 30 tetor.